isasjosten.blogg.se

allt eller inget

GRIT x 2

Kategori: Allmänt

Idag gick jag som sagt på två Grit-pass inom loppet av 3 timmar och även om jag darrar som ett asplöv och har svårt att sitta still i för att värken i skinkorna pulserar och får mig att hoppa som en studsboll i soffan så lever jag. Klockan 17 var det dags för Grit Cardio, något jag aldrig testat förut. Tyvärr var klassen till viss del fylld med bromsklossar. Ni vet de där folket som rör sig som myrslokar fram och tillbaka som om det rörde sig om konstsim. Eftersom att Cardio-klassen till hälften består av spurter fram och tillbaka mellan väggarna kan det bli ganska irriterande när man hamnar mellan två bromsklossar. Förutom spurterna var passet tungt, flåset var med och armhävningarna sög kraften ur armarna, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var svettig när jag gick ut ur salen.
 
Kockan 19.30 var det dags för Strenght-passet, och det visste jag skulle bli jobbigt för det har jag blivit varnad om tidigare. Och svar ja. Det var så jobbigt ett träningspass kan bli, jag kan utan tvekan säga att av alla de pass jag gått på var det här det jobbigaste. Jag vet inte om jag tog mig vatten över huvudet men plaskblött var det. Svettrekordet var ett pinsamt faktum och ur varenda tråd jag hade på kroppen gick det att vrida minst en och en halv indisk ocean, till och med ur strumporna. Jag har ingen aning om vart jag kommer att ha ont imorgon men risken finns att jag har blivit förlamad och fastnat mellan madrasserna. Så om någon undrar vart jag tagit vägen imorgon kan man alltid kika där.
 
Grit Cardio får av mig tre av fem toasts, men jag ska ge det en till chans på lördag. Strenght ger jag utan tvekan fem av fem hela toasts. Vill ni bli vältränade? Gå på Grit Strenght några gånger i veckan. Det ska iallafall jag göra.
 
 
Snustorr innan Cardiopasset
 
 
Plaskblöt efter Strenght-passet
 
 
Vet inte om det syns men linnet gick verkligen att vrida ur

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

isasjosten.blogg.se